La Gelateria Ca’n Miquel de Palma destaca per fer uns gelats molt bons i de qualitat. Hi ha una gran varietats de sabors, elaborats amb llet fresca d’AGAMA i també sense lactosa, amb més de 60 gustos diferents, tan de dolços com de salats i amb alcohol.

A més de gelats i sorbets, també hi elaboren pastissos i coques dolces com les coques de patata, les panades, cocarrois de ceba i, també, orxata. També hi ha gelats que només fan durant l’estiu com el d’alfabeguera, de trempó i el d’herba-sana.

L’elaboració artesanal i els ingredients de primera qualitat són la clau del seu èxit. 

Miquel Solivellas (de Caimari) i Apol·lònia Vallori (d’Inca) varen obrir la Gelateria Ca’n Miquel l’any 1979. La qualitat dels seus gelats i el tracte proper a la gent els va convertir amb una de les gelateries de referència de Palma i de Mallorca. Actualment la regenta la segona i la tercera generació.

Visualitza el mapa complet