En un entorn únic i bellíssim s’aixeca l’hotel restaurant Cas Xorc de Sóller. S’inaugurà l’any 2000 i des de llavors s’hi poden menjar delícies amb vista al Port i a Sóller.
Comandant els fogons del restaurant de Cas Xorc hi ha Guillem Moyà, qui ha passat pel restaurant de l’hotel Son Nét o el restaurant Béns d’Avall.
Són populars les seves paelles de migdia, una de les més populars és la d’ànec amb bolets i espàrrecs. També tenen una carta bistro amb plats com l’ensalada de mango o el cebiche de vieiras i gambes amb alvocat. També cal destacar postres com el sorbet de cítrics de Sóller
Al vespre, hi podem trobar plats com:
- Gaspatxo de tomàtiga i cireres amb formatge de cabra, gambes de Sóller i trempó
- Gratín de llamàntol amb peix de la badia de Sóller amb Nolly Prat i ruca
- Negret (o carboner) de la badia amb crosta de mostassa i cremós d’arròs venere
- Filet de vedella amb cremós de pastanaga i gingrebre i salsa de vi negre mallorquí
Cal destacar una seleccionada carta de vins, que té especial atenció als de Mallorca.
Visualitza el mapa complet