El cuiner català Òscar Molina ofereix un passeig culinari interessant a base de combinar la cuina japonesa i peruana amb la mediterrània. Una experiència gastronòmica que Molina ha batiat amb el nom Japeruvian Cuisine i que li ha servit per ser nomenat com a Xef de l’Any 2018 en els Premis Gastronòmics Eivissa – Formentera que atorga l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Balears (APEGIB).
El restaurant La Gaia es troba a les instal·lacions d’Ibiza Gran Hotel, de la ciutat d’Eivissa; un espai diàfan en el qual una barra llarguíssima és la protagonista, ara bé, tan es pot menjar a la barra com a les taules baixes.
Hi trobareu des de sushis i makis originals fins a còctels nikkei-mediterranis i uns plats sofisticats com el ravioli de rajada amb navalles marinades i escuma de tsume, les gyozas de Porc Negre i gamba d’Eivissa, servides amb galleta de tapioca, gerds i brots de bleda vermella o el llamàntol del Mediterrani torrat amb crema de blat de moro coent i oli de vainilla, entre altres propostes.
Visualitza el mapa complet