Lassala Restaurant

El cuiner Andreu Benítez és el responsable del restaurant Lassala. Es troba al Pil·larí, concretament dins les instal·lacions de l’hotel Posada des Molí, propietat de Mikael Hall

Seguint el seu estil, les verdures i les hortalisses són les protagonistes de la carta, que es combinen amb espècies i aromes d’arreu del món. De fet, la cuina de Benítez recorda la que fa al seu restaurant de Palma, Botànic, però aquí té un caire més rústic i no tan cosmopolita.

El restaurant Lassala destaca per tenir una terrassa molt agradable i un interior confortable. A la carta hi trobareu diverses propostes, totes molt recomanables. Per exemple, amb les amanides podeu per fer la volta al món. N’hi ha una desena, com ara la turca (amb mutabal d’albergínia, magrana, formatge de cabra, salsa de sèsam i fulles fresques d’herba-sana) o la libanesa (amb humus de ciurons, carabassa torrada, tabulé de pebre vermell, maduixes, ceba vermella, picada de julivert i menta i ciurons cruixents). Pel que fa a les broquetes, cal dir que totes són fetes a la robata (graella japonesa), i cal destacar l’asiàtica (amb pollastre de corral marinat amb cacauet i coriandre) o la peruana (amb pop i vinagreta d’ají groc). A més, hi ha les verdures i hortalisses, com ara la colflori torrada i arrebossada amb espècies i salsa de sèsam i de cúrcuma, les albergínies glassejades amb miso, sèsam i coriandre, o les carxofes confitades amb una picada d’envinagrats i mostassa. La carta de principals també inclou una petita selecció d’arrossos. De postres, us recomanam la pinya torrada dins el forn Josper flamejada amb rom Amazona, que s’acompanya amb gelat de coco, mel i salsa de xocolata i maracuià.

Els dissabtes hi solen fer activitats especials que varien segons la temporada, com ara brunch o bufet d’amanides i broquetes per sopar; a més, hi organitzen activitats especials per a infants. Us recomanam informar-vos-en prèviament i reservar-hi taula amb antelació.

Visualitza el mapa complet

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Restaurants