Les Artistes és un restaurant bistrot francès de Palma. El seu cuiner és Alain i prepara plats típics de la cuina gal·la com els caragols de Borgonya (amb mantega d’all i julivert), sopa de ceba, tàrtar de bou, l’onglet de vedella amb escalunyes confitades i patates casolanes o el confit d’ànnera. A més, preparen especialitats del dia, com el tournedo Rossini (filet de vedella, amb foie, pa de motle i mantega).

El local és petit i acollidor. Destaca per un servei atent. Es troba davant del Mercat de l’Olivar, a la part de la Plaça del Comtat del Rosselló, on hi trobareu l’aparcament.

De postres, hi destaca l’arròs amb llet -fet amb canyella, caramel, taronja confitada, mantega amb sal i ametlla caramel·litzada-, a més del brioix française perdue, una espècie de llesques de Papa amb gust de flor de taronger i sorbet de taronja.

Tenen una selecció de vins francesos, com els de Bordeus, i d’occitans, com els de Llenguadoc.

Com a curiositat i fent referència al seu nom, heu de saber que damunt les tovalles hi posen un cobretaula de paper per pintar-lo.

Visualitza el mapa complet