El restaurant NAP de Palma és una pizzeria situada al barri de Santa Catalina.
Destaca perquè fan les pizzes a l’estil napolità: amb un diàmetre de devers 34-36 centímetres, una pasta fermentada durant un mínim de 24 hores, que és cou durant 60-90 segons a un forn de quasi 500 graus de temperatura, alimentat amb llenya d’alzina.
El local de Palma és gestionat per Ludovico Cuomo, qui explica que ofereixen preus populars i opcions diverses com ara bruschettes (pa torrat amb tomàtiga o tonyina o salsitxa o albergínia), provolone (formatge fus amb tomàtiga o xampinyols o pernil dolç) i melanzanes (albergínies cuites al forn amb salsa de tomàtica, alfabeguera, mozzarella i parmesà). De postres, hi ha tiramisú, panacotta i pastís de formatge.
La cadena NAP es va crear l’any 2012 a Barcelona per Antonio Belardo. Avui dia té restaurants a Barcelona, Donòstia, Palma, Madrid i Bilbao.