La família Gelabert regenta la Pastisseria Real de Palma des de l’any 1974. És popular per les ensaïmades i altres propostes propostes dolces, com els quartos o els pastissos.

El forner actual, Jaume Gelabert és nebot dels antics forners del Forn dels Paners, actualment tancat, i ha heretat la recepta de les galletes d’oli, una elaboració centenaria a base de farina, oli, una mica de saïm i sal. A més a més, el pa moreno mallorquí i el pa blanc són també dues de les seves especialitats més sol·licitades.

Cal destacar que gràcies a l’empenta del seu fill, el forner Toni Gelabert, el Forn Real de Palma ofereix una selecció de pans ecològics amb farina d’espelta, farina de xeixa i pans multicereals, que varien segons el dia de la setmana.

De dimarts a divendres, obren de les 7 a les 14 h i de les 17 a les 20 hores. Els caps de setmana només obren a migdia. El mes d’agost tanquen per vacances.

Visualitza el mapa complet