Quadrat Restaurant

El restaurant Quadrat de Palma ofereix una carta suculenta amb els cuiners Àlvar Albaladejo i Carles Forteza. El producte local és el protagonista d’una carta que varia segons la temporada i en la qual les arrels de la cuina mallorquina hi són ben presents.

El toc creatiu l’hem trobat en propostes com un aperitiu que consistia en uns canelons d’oliva trencada i d’oliva farcida, combinats perfectament amb un gelat de mostassa. També hi hem tastat bons arrossos, com l’arròs a la llauna amb peix i gambot o la perdiu amb gínjols glacejats i puré de boniato, servit amb el brou de l’ocell a part. També hi destaquen les postres, com el pastís de formatge tebi amb confitura de taronja i sorbet de gerds.

Quadrat es troba dins l‘hotel Sant Francesc de Palma i la cuina que hi preparen és oberta a tothom, tant si us hi allotjau com si no.

El nom, Quadrat, remet a les quadres d’aquesta casa senyorial del segle XIX, que va pertànyer a la família Alomar-Femenia, un espai que actualment ocupa el restaurant.

Visualitza el mapa complet

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Restaurants