Raw and Grill Restaurant Hotel Cort

Raw and Grill Brasserie és l’aposta culinària de l’Hotel Cort de Palma. Plats amb aliments crus i productes fets al caliu del forn Josper són els atractius d’una proposta gastronòmica en la qual la qualitat del producte és indispensable.

En un ambient elegant i, alhoradistès, hi podeu tastar plats com el carpaccio de carabassó amb fonoll, panses i pinyons (amb emulsió de poma), el bacallà laminat amb oli de fumats, maduixes i ovada de tobiko, a més del tàrtar de tonyina vermella amb sèsam i guacamole.

El cuiner és José Rodríguez, un mallorquí que dirigeix els fogons d’aquest establiment des de l’any 2017. El xef fa equip amb Núria Casas, cap de sala, que hi fa feina des que l’hotel es va inaugurar l’any 2013. Tots dos estan dirigits per Sven Rash, que va arribar a l’Hotel Cort després de passar per establiments, també d’alt nivell, com Puro Hotel i Hotel Valldemossa.

Altres plats que no us podeu perdre són la papillota de corball amb gambes, musclos i escopinyes a l’estil tai (amb llet de coco i curri verd), o el chateaubriand servit amb patata i tomàtiga torrades.

Vicenç Alcover i Luis Moranta són els arquitectes que varen fer la remodelació de l’emblemàtic edifici on s’ubica l’Hotel Cort, una feina que feren conjuntament amb el dissenyador d’interiors Lázaro Rosa-Violán, qui va apostar per conservar molts d’elements ja existents de l’espai que va ser la seu central del desaparegut Banc Atlàntic (ara Sabadell) a Mallorca.

Visualitza el mapa complet

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Restaurants