Quan arribam a Can Picafort des de Muro trobam aquest restaurant, regentat per Pep Toni Santandreu i Regina Cladera.

Disposen d’una àmplia carta en què predominen els plats típics de la cuina mallorquina: caragols, sopes, arròs brut, anguiles, a més de plats per encàrrec com la crep de porcelleta amb foie i salsa de dàtils (o salsa de xampinyons), la porcelleta rostida amb pomes, els peus de porc amb llamàntol o els escaldums de peix.

Al matins, hi fan variats: callos (possiblement un dels millors de l’illa), llom amb xampinyons, frit de marisc, llengua amb tàperes) i pambolis. Raccions abundants i saboroses.

Al migdia hi fan menu. A l’hivern, cada dijous serveixen plats de llegums (carota de porc amb mongetes, llenties, mongetes vermelles amb carabassa i colflori)

Durant el mes de novembre, fan una setmana gastronòmica dedicada a la cuina de butzes i cuina tradicional mallorquina, com els cervellets, potons, galtes i carota de porc, frit de ronyons de conill, etc.

El restaurant es divideix en dues sales, una de més petita i una de més àmplia, perfecte per a celebracions. També disposen d’una gran terrassa i un petit parc infantil per entretenir els més petits.

Ressenya feta per:
Antoni Gelabert Coramet
(acompanyat d’en Suau)
Visualitza el mapa complet