Restaurant Béns d’Avall

Béns d’Avall és un dels restaurants més destacats de Sóller, amb una cuina saborosa i unes vistes envejables al mar i a la Serra de Tramuntana.

Hi trobareu un menú amb tocs creatius, que reinterpreta l’essència i la tradició culinària de Mallorca, com també una carta amb plats per triar, des de propostes de peix i marisc, fins a carn i arrossos fets en greixonera.

El xef és Benet Vicens es va formar a França a restaurants de tres estrelles Michelin i també amb el cuiner Josef Sauerschell. La influència gal·la als fogons té l’origen quan els seus padrins emigraren a França quan sa mare, Catalina Mayol, tenia només un any i mig. Allà encara hi té família. Els seus avis obriren el restaurant Mayol a la localitat de Beaune.

Quan va ser gran, Catalina va tornar a Mallorca i amb el seu marit Benet, va obrir el bar San Remo a Palma (al carrer d’Eusebi Estada). Tot i tenir el negoci a la capital, no volgueren canviar la residència de Sóller, i finalment decidiren tancar el negoci de Palma. Com que feia poc que s’havia creat la urbanització creada a Béns d’Avall, decidiren obrir una taverna al bocí de terra que conservava de son pare. Es va inaugurar el dia de Sant Pere (29 de juny) de 1971 i, amb molta de feina, tenacitat i esforç, s’ha convertit en un dels referents de la cuina de Mallorca.  Benet Vicens, segons generació, ha après del negoci dels seus pares i té l’ajuda inestimable com a cap de sala de la seva esposa, Catalina Cifre, que destaca per ser elegant, educada i discreta. El seu fill Jaume continua el camí que ha iniciat son pare i com a cap de cuina demostra tenir talent i idees clares als fogons.

Actualment tenen dos horts, que proveeixen part dels productes que s’usen a la cuina del restaurant.

Visualitza el mapa complet

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Restaurants