Restaurant Bocoi Portocolom

El restaurant Bocoi de Portocolom es troba a primera línia i ofereix un espai molt agradable per gaudir d’un bon àpat, sigui per dinar o per sopar. Hi trobareu molta varietat de plats, com ara plats de pasta (amb salsa gorgonzola i pera caramel·litzada), arrossos (com el de confit d’ànec amb bolets i foie) i, també suggeriments de la cuina tradicional, com el bacallà al forn amb allioli.

Les verdures són del llogaret de s’Horta, i la carn i el peix són de qualitat. Hi trobareu plats ben gustosos com l’albergínia rostida amb fruits secs sobre humus de mongetes i carxofes, el carpaccio de vieires amb shichimi i alga wakame o el calamar a la bruta fet a la planxa o la galta de vedella amb puré de patata o costelles de xot amb patates i alls frits.

El nom del restaurant, Bocoi, fa referència a la tradició vinícola del municipi de Felanitx, al qual pertany Portocolom. Molt del vi que s’hi elaborava s’enviava a altres ciutats europees des de Portocolom amb bocois, que són unes botes de fusta que serveixen per emmagatzemar i transportar vi. L’espai que ocupa el restaurant era un magatzem i està situat molt a prop del moll de càrrega d’on partien els vaixells cap al continent carregats de bocois.

El disseny és obra de l’arquitecte Vicenç Mulet i hi destaca la làmpada feta de branques de figuera i l’escultura de Lin Utzon, que sembla una interpretació lliure d’un bocoi.

Visualitza el mapa complet

Deixa un comentari

Your email address will not be published.