Bodega Blanquerna

Hi trobareu un bon assortiment de racions i plats, molts basats en la cuina gallega, com les orelles a la feira, el pop amb cachelos o el brou gallec. També hi fan el llom de bou amb gírgoles, el remenat de morcilla o les tires de vedella amb patates. Local agradable i molt càlid. De postres hi ha codonyat amb formatge de tetilla i vi dolç o brownie amb salsa anglesa i gelat.

Visualitza el mapa complet

1 Comment

  1. Hi vaig sopar fa poc amb un amic: carxofes (molt bones), musclos al vapor (gens bons, els vaig deixar); calamarins (normals)i unes postres compartides. Una copa de vi per cap, 1 botella petita d´aigua i 2 cafès: 50 €. La setmana anterior havia sopat infinitament millor i per un preu un poc més econòmic al Bar Andaluz, on tot era de primera. Ho dic perquè hi ha llocs on sembla que sortirà barat perquè són tapes i al final surt igual o més car que si fas un plat normal i unes bones postres.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Restaurants