Restaurant Bona Taula

Aquest és un dels restaurants on millor es menja de la zona de Santanyí, a Mallorca, gràcies a una carta completa i variada en què hi destaquen els plats de cuina mallorquina a més de la carn torrada, tallada i seleccionada per la propietat de l’establiment.

El restaurant Bona Taula es troba a Calonge. Té una terrassa agradable, amb un punt màgic, i està decorada de forma natural, amb llimoneres, plantes i una parra gegant que recorre el corral. Hi passareu gust de menjar des d’un entrecot o una mitjana fins a uns calamars farcits, el frit, les croquetes de verdura o elpastís de formatge, tot ben casolà.

Història del restaurant Bona Taula

Els inicis d’aquest restaurant de Calonge es remunten a la família Vallbona, que l’any 1968 va obrir el Colmado Vallbona. A poc a poc es va convertir en un punt de trobada perquè hi havia telèfon i també hi venien carn, llet i altres queviures que repartien a les cases de residents i estrangers que vivien a Cala d’Or. La botiga va tancar l’any 1980. Ara bé, l’any 1987 Tomeu Vallbona, que havia estat carnisser de la tenda, va coincidir amb Stuard Magee i varen decidir obrir plegats un restaurant. Magee havia arribat de Filadèlfia a Mallorca l’any 1970 i anys després va regentar, fins l’any 1985, el restaurant Sa Tanca de Cala d’Or.

El nom del restaurant Bona Taula va ser idea de mossèn Baltasar, capellà de Calonge. A tots dos els va agradar la proposta i han regentat el restaurant tres dècades, fins que Stuard Magee es va retirar l’any 2018. En el seu lloc hi ha entrat en Toni, una persona feinera i responsable que treballa colze a colze amb Tomeu Vallbona. Tots dos continuen recopilant fotos dels centenars d’amics i clients que visiten any rere any aquest restaurant que és molt més que una fonda per menjar.

Visualitza el mapa complet

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Restaurants