Hi trobareu diferents propostes en les quals la carn té un gran protagonisme. De fet, el restaurant Bruselas de la Llonja (Palma) està especialitzat en carn de bou wagyu (o kobe), una carn deliciosa i molt saborosa. En fan diferents plats com els ous romputs amb morcilla de wagyu, l’entrecot, el tartar, etc.

També hi fan altres plats com les croquetes de pernil o de bacallà, els sorrentinos de verdures (o de formatges), la graellada de verdures, el tartar de tonyina amb guacamole de wasabi… De postres, us recomanam els pastissets patagònics, unes pastes wanton farcides de dolç de llet i de plàtan acompanyades de confitura de taronja amarga.

Els inicis d’aquest restaurant es remunten l’any 1956 quan s’obrí com a piano bar en què es reunien bohemis i intel·lectuals. Després de diverses etapes, en José Luis el tornà a obrir com a restaurant el novembre de 2002. El local es divideix en diferents estances, perfectes per fer-hi sopars de grup o reunions.

Visualitza el mapa complet