Byblos

Amb la canya sempre us serviran una tapa, i en quedareu ben satisfets, com també hi quedareu amb la seva carta variada de racions i altres especialitats. De les primeres recomanam el pollastre amb curri i fruites tropicals, les croquetes casolanes(espinacs, bacallà o pernil) i les braves. A més hi ha entrepans, amanides i postres com el pastís de pastanaga o el bescuit de xocolata.

Visualitza el mapa complet

8 Comments

 1. el unico inconveniente que tiene es que el dueño es “un puto madridiste des collons”, pero el trato al cliente es excelente y las patatas brabas tienen un toque personal que les da un sabor unico

 2. Jo visc a prop des Byblos i m´hi he fet addicta. Cada vegada que vé qualcú a visitar-me o simplement vull sortir a sopar o a prendre alguna cosa amb es amics acab allá. Tenc tres motius, primre que tot és molt bo i sa qualitat-preu està molt bé; segon que sol tenir bon ambient a pesar que tenen TV; i tercera que està devora ca meva i puc beure sense passar pena per conduir, ha ha ha. En fi que endavant i seguiu així.

 3. yo no es por contradecir a lola pero me parece que esta un poco equivocada .Si es cierto que hay dias que esta super lleno y no te la ponen al momento pero luego si se la pides te la trae y de muy buena calidad .Si para ti el jamon serrano ,lomo enbuchado ,chorizo a la plancha,queso mahones etc … no son buenos pinchos pues que se le va a hacer .A nosotros nos encanta tanto sus pinchos como sus tapas y raciones que estan muy pero que muy bien ,y a un precio mas que razonable ,y generosas . La limpieza del local y el trato de sus camareros son exepcionales nada mas y que lo recomendamos tanto si vives en la zona tanto si no .Enhorabuena chicos seguid asi

 4. Lo de la tapa con la bebida a veces de te la ponen, otras se les pasa; la tapa en caso de que te la pongan es de batalleo, tipo pan con algo encima, normalmente mal embutido.
  Las raciones y demás son de calidad media/baja.Precios “normales”.
  No merece la pena, salvo que vivas por allí para tomar una cañita antes de comer en casa.

  • Estic amb n’Alberto, et queixes si et donen una tapa? Tu saps lo complicat que és trobar un local on et donin res amb una canya o un refresc? Si no t’agrada, avisa i m’ho menjaré jo 😉

 5. Lo de la tapa con la bebida a veces de te la ponen, otras se les pasa; la tapa en caso de que te la pongan es de batalleo, tipo pan con algo encima, normalmente mal embutido.
  Las raciones y demás son de calidad media/baja.Precios “normales”.
  No merece la pena, salvo que vivas por allí para tomar una cañita antes de comer en casa.

 6. Lo de la tapa con la bebida a veces de te la ponen, otras se les pasa; la tapa en caso de que te la pongan es de batalleo, tipo pan con algo encima, normalmente mal embutido.
  Las raciones y demás son de calidad media/baja.Precios “normales”.
  No merece la pena, salvo que vivas por allí para tomar una cañita antes de comer en casa.

 7. Aquest bar és una passada. Posen una bona tapa amb la beguda (a mi m´agrada molt la de pollastre amb curri) i tenen una carta ben variada.

  Amb el bon temps, m´encanta passar un vespre a la terrassa del carrer.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

code