Can Biel Felip

Tapes mallorquines i menús, d´aquesta manera es presenta als seus visitants aquest bar, molt popular a Palma. Per menjar els seus variats, amb un de gros quedareu ben satisfets, només hi podeu anar per dinar. Disposa d´una sala a la part de darrere que permet més capacitat.

Visualitza el mapa complet

9 Comments

 1. Vivo en Madrid y cada vez que voy a Mallorca es visita obligada!! es uno de los mejores sitios de comida mallorquina, ambiente muy familiar como si comieras en casa!

 2. sóc de campos, i quan puc, me´n vaig a berenar a can Biel Felip…..un dels millors llocs de Mallorca de cuina Mallorquina, sense cap dubte.
  Salut !!!

 3. Bonnn genero, tot fa ganes d´empessolàr-ho i cada vegada que hi vaig, sa panxada me dura tot l´horbaixa.
  Anau-hi, i ja me contau que tal.

 4. Bonííísisiiiiiim!! Sense paraules!! És com 1ambaixada dels pobles a dins palma!! 1passada! es menú… molt bo! però ses tapes… quan surts de marxeta 1aturadeta a n´es baret i 1bon variat… Akest Biel cura esperits!! Gràcies!!

 5. És collonut com menjar a ca teva però hi ha de tot i és autèntic. Es menja molt bé i a molt bon preu. Què més es vol?

 6. Benvolgut Toni,
  Aquesta és l´opinió dels membres d´anardetapes. Com que hi ha gent que valora unes coses més que d´altres, per això vàrem decidir obrir la web a la participació de la gent, perquè també hi pugui dir la seva.
  Una abraçada.

 7. A on s´ha vist mai que Ca´n Biel Felip només tengui un 3.4 de puntuació global? No estic gens conforme! Però si és el millor bar de tapes de tots!!!

  Aquest 3.1 d´infraestructura no l´entenc; però si el local té dues zones (fumadors i no fumadors) amb devers 10 taules a cada part! Podria esser més gran, sí, sobretot perquè ho fan tot molt bo i tracten bé a la gent i sempre tenen ple…. però això no vol dir que no sigui ampli!
  I les puntuacions de “menjar” i “atenció al client” també estan una mica a la baixa, crec.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.