Restaurant Can Carrió Can Marçal de sa Cabaneta

La cuina mallorquina és la protagonista d’aquest restaurant on tampoc no hi falta el marisc, el peix fresc i la carn. Cada migdia hi fan menú, mentre que al vespre hi trobareu una selecció de plats com calamars, entrecot, copinyes a la planxa. Al dijous vespre hi trobareu un gran assortiment de tapes mentre que els caps de setmana hi fan pamboli de llamàntol (mitjancer o gros).

També hi trobareu variats de frit, sípia amb salsa, moll escabetxat, ronyons, tot fet per ells. De fet, en Toni és l’amo dels fogons del restaurant Can Carrió – Can Marçal de sa Cabaneta. Aprengué l’ofici de sa mare, n’Esperança, i de la seva padrina. També fan plats tradicionals, principalment per encàrrec, com el bollit d’ossos salats, el xot al forn, l’arròs a banda o la caldereta, entre altres. Val a dir que el Restaurant Can Carrió Can Marçal de sa Cabaneta és un dels establiments amb més tradició del municipi de Marratxí.

Visualitza el mapa complet

Deixa un comentari

Your email address will not be published.