Les tapes i barquetes són l’especialitat del restaurant Can Pintxo de Sóller. N’hi ha de fredes i, també de calentes, d’entre les que cal destacarla barqueta de pernil Guijuelo amb foie i gambes
També i trobareu raccions ideals per compartir com les patates braves, provinents de sa Pobla, el ‘brochazo’ de gambes i rap amb formatge i romaní o el pop a la gallega.
La sala de baix té un aire més informal i pràctica, amb barrils de vi com a taules, mentre que a la sala superior i a la terrassa del carrer hi podeu dinar o sopar més còmodament.
Pel que fa al vi, el restaurant Can Pintxo de Sóller està especialitzat amb el celler mallorquí Macià Batle. Per això, hi trobareu rareses i curiositats enonlògiques d’aquest celler que difícilment trobareu a altres restaurants.
A la part superior, també hi trobareu un reservat amb sofàs per fer-hi còctels i copes.
Visualitza el mapa complet
Encara no e tingut el gust d,anar,hi però ganes no en falten.
A part de les tapes, ens agradat molt els còctels! Tornarem
Las tapas son muy buenas, no hay palabras
molt bo el sopar i molt bon ambient mus va agradar molt
Un tracte encantador, a més de poder menjar uns pintxos fantàstics, pots fer presentacions o concerts al local.
Moltes de gràcies Maria, es plaer va esser nostro de tenir-vos en es local !!! salutacions !!!
Me va tocar un sopar el mes de desembre i vaig sortir encantada. Tant l´ambient com el personal un 10. Ho recoman a tothom perquè és diferent i el menjar exquisit.