Celler Can Ripoll

La família Gual regenta aquest restaurant que compta amb un espai interior que era l’antic celler, on la gent comprava vi, i una terrassa perfecta per al bon temps. Al celler Can Ripoll, hi menjareu croquetes de déntol, calamars romana amb sobrassada, tombet amb ou o llom amb salsa d’ametlla. També serveixen paelles i peix de temporada. Postres casolanes com el cardenal de Lloseta, el gató o el sorbet de figa de moro.

Visualitza el mapa complet

9 Comments

 1. Dissabte passat vaig aprofitar el sopar que vaig guanyar fa un parell de setmanes per anar al Celler Can Ripoll d’Inca. El frit de freixura, espectacular; el confit d’ànec i el braç de be, excel·lents; i les postres, delicioses.
  El celler és molt acollidor i el personal va ser molt atent. Prest o tard hi tornaré!

 2. Muchas gracias por la cena. Hemos llamado, nos han reservado una mesa al lado del calor de la chimenea. La cena ha sido muy completa y muy sabrosa. Además el trato ha resultado muy familiar.

 3. Fa un parell de setmanes hi vam anar perquè ens va tocar el sorteig mensual.
  Jo em vaig demanar el menú especial de Sant Antoni, on podies triar entre pa torrat amb llonganissa, xua o botifarró. Després unes sopes mallorquines (que van ser boníssimes) i un frit de matances.
  Ens van atendre molt bé i el menjar és ben cassolà i molt bò.

 4. Dimarts, 26 de juliol, hi vaig anar a sopar, perquè m´havia tocat el premi del sorteig que fa aquesta plana i he de dir que l´altra persona i jo en vàrem sortir ben contents: no tans sols pel bon menjar, sinó també per l´encant que té el pati. Recomanable al màxim

 5. Bona cuina mallorquina. Plats interessants i espai amb molt d´encant. És un dels meus preferits d´Inca, tot un clàssic.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Restaurants