Casa Miss

Al restaurant Casa Miss, des del 1967, serveixen variats (grosssos, petits i mitjancers) i tapes com llengua amb tàperes, calamars arrebossats, croquetes, llom o les banderilles de fetge i el panet llonguet farcit, típics del municipi. A més, al restaurant Casa Miss de sa Pobla, hi trobareu una oferta artística interessant gràcies a les obres d´art que els artistes pictòrics hi exposen temporalment. Hi han passat figures com Xam, Burwitz o Brunet.

A més de la seva carta i variats, cada dia hi trobareu una especialitat.

  • Dilluns: ous amb tomàtiga
  • Dimecres: llom amb salsa
  • Dijous: Gírgoles amb porros / Frit
  • Divendres: bacallà amb ceba
  • Dissabte: Frit de porc
  • Diumenge: Sípia a la planxa

A més, el local conserva autèntiques joies antigues, com el tirador de cervesa, la cafetera, la màquina registradora o un telèfon de començament de segle XX.

Visualitza el mapa complet

4 Comments

  1. Ens encanta Casa Miss, els dimecres i la seva ruta de tapes, els variats, els sopars dels divendres i dissabtes. I sobretot ens agrada gaudir dels millors gintònics de la zona… amb moltíssimes ginebres premium! N

  2. Bones tardes tingueu. Sóc un company del Jaume i estic molt content de poder fer sempre un bon variat quan vaig a sa Pobla. Jo vaig ser el moliner de Can Pere Toni, devers 3 anys. Dit això, aviat ens veurem. Molts records.

  3. Cada divendres del mes de juny, hi fan sopars amb monòlegs: dia 18 amb de_ments teatre i dia 25 amb Marga Bonnín, sempre a les 22.30 h. Reservau taula!

  4. Personalment a mi m´agrada molt Casa Miss, i a més del menjar (que és molt bo), el podeu trobar reconvertit en pub dies com Crestatx o les festes de Sant Jaume. Bon ambient i bona gent!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.