Es Club

D´ençà al 2003, en aquest negoci familiar hi podeu menjar de tapes com el frit o les pilotes, del matí al vespre. També hi fan hamburgueses i altres plats com costells de mè i sípia a la planxa. L´interior conserva elements bells de casa antiga mallorquina, tan destacables com la terrassa que té a la plaça per prendre la fresca.

Visualitza el mapa complet

6 Comments

 1. Deu fer com a dos mesos que han canviat d´amos i no puc dir mentires, tenen un servei molt bo, sempre està molt ple i fan de trobar-te un lloc que puguis estar còmode. Sobre el menjar, no puc dir més que és boníssim, us recoman ses pizzes.
  En definitiva, li pos un 10 i només puc dir que anim els amos perquè posen moltes ganes al negoci.

 2. D´ençà d´aquest estiu del mes de juny el bar es Club ha canviat d´amos, ara ho porten dos joves amb ganes de feina i a la fi… no són tan lents…
  El menjar continua sent igual de bo o millor, ja que amb un bon servei dels cambrers el menjar té més bon gust.

  Els dono un 9 de nota!!!!! vos ho recomano que hi aneu…

 3. La meva valoració d´aquest bar del meu poble es un 0 rodó… i perquè a l´escala de valors no n´hi ha de negatius…
  Per fer-m¡hos unes pizzes vàren estar 2 hores de rellotge. Quant és un diumenge i t´envàs a sopar a les 21:00 per ser a les 23:00 al llit per poder descansar per el dilluns està en condicions d´anar a treballar…. doncs no, ens varem haver d´anar a dormir a la 01:00 perquè l´organització d´Es Club es faresta i varem haver de seure tres “horetes” allà defora.
  A la terrassa hi devia haver 60 persones i tan sols un camarer. Amem, Biel (jefe) necessites dues nocions d´Economia…. el que nosaltres anomenam els recursos humans i la seva productivitat afegida!!!!!!!!
  Res, un 0!!!!!!!!!!!!!

 4. Crec que ens quedam curts amb la paraula ¨lentos¨, l´organització no és el seu fort, i per gent no estan… una cosa tan senzilla com batre cadascú el seu redol i així no es travarien. El menjar bo.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.