Es Morter

Espai bastant ampli. Les especialitats són la carn de bou a la pedra i plats de cuina francesa com el foie natural amb poma caramelitzada i formatge de cabra amb Pedro Ximénez o les carxofes farcides de rocafort arrebossades amb bacon. També serveixen escalivada de bacallà i, de postres, sorbet de mandarina o bescuit de gelat de figa amb xocolata.

Visualitza el mapa complet

10 Comments

  1. Espectacular carne a la piedra, las alcachofas rellenas, las manitas crujientes deshuesadas, y unos postres caseros. Muy recomendable y céntrico.

  2. Es un lugar totalmente recomendable donde se puede disfrutar de un buen menú al mediodia a un precio más que razonable y si lo preferis disfrutar de una carta muy buena, a excepción de que sólo como pescado tienen bacalao.La carne a la piedra es una de sus especialidades. Se trata de un celler pequeño, muy acogedor, limpio, con una atención muy personaiizada y agradable. Sin duda un sitio donde disfrutar de la buena comida.

  3. He de dir que aquí ja hi havia menjat a la carta… però el migdia el menú està superbé, és un menú totalment casolà i les raccions són grans amb vi etc. 8.80 El recoman!

  4. boníssim, ens ho varen recomanar uns amics i…..va ser una gran sorpresa.
    vàrem menjar foie amb xocolata per picar…i provolone a la planxa..
    i per sopar vàrem demanar carn a la pedra!!
    una nit…Boníssima

  5. Un restaurante acogedor, con una amplia carta de vinos y una muy buena carta. Os recomiendo los postres, la carne a la piedra, las 100 hojas de Foi con chocolate negro, y casi todos sus platos. Si podeis probar su pan de cebolla y olivas. Muy bueno el trato de todos ellos. Os lo recomiendo!!!

  6. Es un restaurante muy bueno ..todo casero y exquisito…os lo recomiendo…especialmente la carne a la piedra y la pechuga rebozada rellena de bechamel y bacon..mmmm

  7. Vull remarcar els “huevos al plato”, són espectaculars tant amb sobrassada i salsa de tomàtiga com amb espinacs i beixamel. Mala sort que no hi siguin a la carta i només se´n puguin menjar els migdies de menú ( i si coincideixes amb el dia corresponent).

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

code