El restaurant de l’Hotel Bendinat és un espai molt acollidor i càlid que té la mar de Portals Nous com un dels principals reclams. És un local distingit, de categoria, amb un servei molt atent.
La carta del restaurant Les Terrasses del Bendinat ofereix plats molt variats des de la paella amb conill, pollastre i bolets, fins a al clàssic tàrtar de vedella o el de salmó amb guacamole. Ara bé, el peix fresc és un dels suggeriments estrella, com ara el llom de rap amb puré de moniato i salsa de vi negre Mantonegro o el bacallà amb risotto negre amb espàrrec verds i olives negres. També hi ha plats de carn, com ara el tournedo de vedella sobre puré de moniato amb salsa de Porto i tòfona, i de la cuina tradicional de Mallorca, com el trempó (que serveixen amb pop) i la porcella rostida amb poma caramelitzada i salsa de magrana. De postres, hi ha ensaïmada farcida de gelat de cacauet, el pastís strudel de poma amb gelat de vainilla, el gató amb gelat d’ametla o el carpaccio de pinya macerat amb gingebre i servit amb gelat de coco. Tots els plats de la carta es poden consultar al web del restaurant en diferents idiomes, també en català.
Tant hi podeu anar a dinar com a sopar. Ara bé, és recomanable reservar amb antelació. De fet, a l’estiu se sol comanar taula amb una setmana d’antelació. El xef és Sebastián Bellocchio i el cap de sala és Arsenio Ramírez.
Visualitza el mapa complet