La carn és el plat estrella del restaurant Las Tres Palas de s’Arenal. Hi preparen costelles de xots mallorquins, també hi fan entrecots, canonges (conills joves) i, darrerament la mitjana de bou, que tot i no ser carn de Mallorca, és de bona qualitat.
El Restaurant Las Tres Palas de s’Arenal també prepara plats de la cuina mallorquina com el frit en el qual tot està tallat a daus ben petitets. Durant la tardor i l’hivern cuinen arròs brut, amb colomí, conill, carxofa, colflori, costellam amb un toc de canyella.
També hi fan altres plats com el pop a la brasa, servit amb patata i allioli de pebres del piquillo.
De postres casolanes, cal destacar la crema cremada i la pannacotta de Baileys.
El local d’aquest restaurant familiar és ampli i molt acollidor. Obrí les portes al començament de la dècada dels anys 80 i actualment hi treballa la segona i tercera generació. Té aparcament propi.
Visualitza el mapa complet