Xólotl és un restaurant de cuina mexicana casolana, creat Xavi i Cecilia al barri de Santa Catalina de Palma.
El nom de Xólotl ret homenatge a un déu asteca. La cuina de Xólotl va més enllà de totopos i burritos ja que ofereixen diversos plats típics de Mèxic, com les tortas de ceviche de gambeta, les emmoladas poblanas, presentades en full de plataner, servides amb tortillas fregides farcides de pollastre amb chiles i xocolata, els tacos al pastor, amb porc, all, xile guajillo, pinya rostida i coriandre, o les sopes de cochinita pibil, presentades amb una tortita més gruixuda que la del taco i adobades amb achiote, orenga i taronja. De postres, pastís d’elote amb cajeta (dolç de llet), una mena de bescuit de blat de moro amb dolç de llet i crema anglesa. Els plats se serveixen en vaixella mallorquina de Pòrtol (Marratxí).
Visualitza el mapa complet