Mig i Mig Manacor

Hi trobareu una carta molt variada: creps (com el de sípia amb ceba i formatge), amanides (espinacs amb bacallà, cous cous), pizzes, sandvitxos, pambolis, etc. També hi fan plats com el magret d’ànec amb salsa de mango, el bacallà amb ollioli o les costelles de me amb pebres del Padron. Postres casolanes. Local molt espaiós, dividit amb tres sales a baix i dues a dalt, totes amb molt d’encant.

Visualitza el mapa complet

3 Comments

  1. Hi ha molt a millorar en quant el servei i a les formes dels cambrers. En especial una de elles que ens va arruixar, perque hens havíem assegut a una taula buida. Que segons ella estava reservada, però NO tenía cartell de Reserva, perque segons hens va dir sels hi havíen acabat. Va esser molt grossera , mal educada inclús hens va insultar.
    Amb un simple ” disculpau però està reservada i no hem possat cartell perque no en tenim” haguès estat super correcta.
    (Me reservaré el nom de ella).

  2. Està bé com a bar però com a restaurant no. Tenen molta varietat però de poca qualitat. Hi he tastat molts dels plats i no n´he gaudit.

  3. Després d´una nit al teatre de Manacor va ser un encert sopar de dues pizzes en aquest restaurant i gaudí d´unes postres excel·lents.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Restaurants