Plats com el bacallà amb sobrassada, mel i gírgoles, les carxofes farcides de porcella i ametlla o els ous a la llauna són algunes de les seves especialitats, a les quals cal sumar-hi la porcella, les paelles (que tenen molta fama) i el frit. Tot cuinat seguint l´estil de la matriarca del negoci, la cuinera Jerònima Mascaró. Local ampli.
Visualitza el mapa complet
No vayáis! menudo desatre!Ens varen tractar com delinqüents! jesus déu meu! El fill de l’amo noméS vol diners a baix cost amb material i cuina residual. No HI ANEU SI NO VOLEU ESSER ESTAFATS !!!!! A mi me varen insultar tot i x queixar-me de la qualitat del menjar dient-me que era una afrenta a la cuinera, que era la germana del fill de l’amo…idò que s’hagués dedicat a fer punyetes o altres coses, no a donar fems per mejar de (???) restaurant!!
El menú del dia, deplorable, i el tracte no veig que sigui més que discret. La decoració del local: espantosa.
Molt bon restaurant. Es tracte “de arriba del todo” i es menjar més.
Sa Canova era un restaurant que no coneixia i me va donar una molt bona sorpresa. El menjar boníssim i l´atenció també. Segurament hi tornarem.