Restaurant Somnis

El xef Enrique Cañete ofereix una proposta culinària interessant en el restaurant Somnis de Manacor. Obert l’any 2016, a poc a poc i sense renou, Cañete s’ha fet un lloc entre l’oferta culinària de la comarca de Llevant de Mallorca amb aquest espai gastronòmic.

Format a l’IES Gran Capitán de Còrdova, la seva terra de procedència, Cañete prepara amb estimació cada plat i treballa colze a colze amb la seva esposa Cristina Moriel, que de manera assossegada i elegant dirigeix la sala.

Producte de temporada i mallorquí són els emblemes d’una proposta amb un toc creativa, en la qual s’hi fa present la influència Toshio Tsutsui, xef del restaurant Ta-Kumi (Marbella), de qui va aprendre els secrets i les tècniques de la cuina japonesa durant la seva estada laboral a l’hotel Blau Portopetro, on varen treballar plegats durant un grapat d’anys.

Somnis ofereix una proposta treballada, amb plats un punt agosarats, ben preparats que varien segons l’estació. Bona mostra d’això és el calamar farcit de botifarró amb salsa de tomàtiga de Ramellet i herbes silvestre, amb un toc de fonoll marí en tempura; els raviolis de pasta wanton (bullida) farcits de shiitake, com també les croquetes de bacallà amb taronges de Manacor.

Atenció als dijous vespre, quan ofereix la versió culinària més creativa i divertida, amb un menú de 12 platets que ha batiat com a Somnis Canalla i que es pot assaborir a molt bon preu.

Visualitza el mapa complet

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Restaurants