Restaurant Talent

El restaurant Talent de Campanet ofereix una selecta proposta culinària creativa, que parteix de la tradició mallorquina, influències orientals i que dona priotirat al producte local. El nom remet a dues idees que s’expressen amb aquesta paraula en català: a)  aptitud intel·lectual, capacitat natural o adquirida per a certes coses b) gana.

Talent és una idea de Sanjeev, que treballa colze a colze amb el cuiner Alexis Aliau, originari de Deltebre (Baix Ebre, Tarragona). Hi podeu fer el menú complet (aperitiu, entrant, primer, segon i postres per 27 euros, beguda a part) o triar el plat que vulgueu de la carta.

Hi hem tastat: all i pebre d’anguiles, esqueixat de me rostit amb ceba i remolatxa confitada (servida dins pa casolà d’olives) i llesques del papa amb orxata de xufla.

El restaurant va néixer el mes de maig de 2016 com a iniciativa del mallorquí Sanjeev, primer com un local per tastar formatges, cerveses i vins, un espai que s’ha convertit en la botiga Projecte 25, mentre que paral·lelament, i per demanda dels seus clients, va donar lloc a aquest restaurant. També té un jardí, ideal per a l’estiu i una bella sala amb volta per a àpats més privats.

Visualitza el mapa complet

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Restaurants