Restaurant Tomeu Lassio de Lloseta

Al  restaurant Tomeu Lassio de Lloseta, hi trobareu una proposta suculenta i selecta amb toc d’autor, basada en la cuina mallorquina, el producte local i de temporada. Tomeu Lassio coneix els aliments perquè prové de tradició pagesa (a ca seva tenen gallines, porcs, conills, ametlers, sembren horta i tenen safrà).

Es formà a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, a l’Hotel Son Brull amb Joan Marc, Santi Taura i també al restaurant Sa Taparera de Llubí.

Hi hem tastat plats com: cocarroi fregit amb saïm vermell (amb pasta brick), sopes de marisc, déntol al forn amb allioli de la padrina (amb moraduix, bledes, espinacs i julivert), llom de vedella amb salsa de carn i de pebres torrats i crema cremada amb escuma de canyella. Tot servit en format de menú.

El local ha estat també la casa de cuiners de renom com Joan Carrossa i Santi Taura. De fet, aquest espai era antigament el Celler de Can Carrossa, un dels espais més emblemàtics de Lloseta. Per cert, la silueta dels pares d’en Tomeu Lassio donen la benvinguda als comensals, tot un gest d’agraïment envers el suport de la seva família i un convit a degustar una proposta casolana feta amb amor.

Les pintures de l’artista Joana Santamans decoren can Tomeu Lassio amb productes frescs i de la terra, uns aliments que defineixen la seva cuina.

Es recomana reservar amb antelació.

Visualitza el mapa complet

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Restaurants