Restaurant es Torrador de Ca s’Hereu

Hi podeu menjar carn torrada de qualitat, especialment de vedella, com el rellom o la mitjana, que podeu combinar amb patates i salses a part. A més, al Torrador de Ca s’Hereu,  hi fan costelles, broquetes, com també tapes de xistorra, xoriço o sobrassada a molt bon preu. Terrassa molt agradable i interior còmode i elegant. De postres us recomanam el pastís de xocolata blanca amb formatges, deliciós!

Visualitza el mapa complet

1 Comment

  1. (tel. 636 739 611,
    e-mail: canastros77@hotmail.com),
    és el ‘manager’ d’es Torrador de Ca
    s’Hereu, a Biniali.
    -Com va aquest ‘torrador’?
    -Molt bé, és un restaurant situat quasi
    al camp, al centre de Mallorca, amb un
    gran pàrquing, ràpid en el servei, amb
    una tranquil·litat absoluta i, què t’he de
    dir! …Biniali és màgic!
    -Quines especialitats gastronòmiques
    poden trobar els clients?
    -Sobretot bona carn, carn de primera;
    tenim també altres plats, però tant la
    vedella com el rellom són una meravella,
    els comensals queden ben, però que ben
    satisfets!
    -Quin és el secret de la carn al caliu?
    -Saber torrar, i res de prefabricats;
    endemés del temps necessari al caliu.I
    el que feim ho feim bé, no debades he
    estat 14 anys al costat de la meva mare,
    la cuina no té secrets per a ella, ah!
    I posar-li amor; la gastronomia sense
    ‘carinyo’ és poca cosa!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.