Restaurant Vandal

El cuiner argentí Bernabé Caravotta presenta el seu projecte personal. Després d’exercir durant 8 anys com a xef creatiu dels restaurants del grup Forn Project (Forn de Sant Joan, Ombú i Koa), ha creat aquest restaurant amb el cap de sala i sommelier Sebastián Pérez, qui també ha treballat cinc anys amb el grup Forn Project.

El restaurant Vandal de Palma ofereix una cuina creativa i del món, amb tocs principalment orientals, on també hi és present el producte local. A la carta hi trobareu opcions que es poden demanar individualment i, també, per compartir. Totes duen un maridatge suggerent que és opcional. També indiquen la manera com s’han de menjar els plats (amb cullera, amb les mans o amb la forqueta).

Hi hem tastat plats que ens han agradat molt com el corneto de ceviche amb escuma de coco, les lleteroles (mollejas, en espanyol) de vedella sobre patata i porro, amb pernil salat i confitura de clementina de Sóller, el tàrtar de tonyina, el pastís cremós de formatge o les postres anomenades Records d’infantesa, amb sucre, crispetes i peta-zetas.

Cal destacar que Bernabé Caravotta ha passat per les cuines de restaurants tan destacats com el Mirazur (França) amb 2 Estrelles Michelin con Mauro Colagreco; el Noma (Dinamarca) con René Redzepi; i El Blue Elephant Thai cooking school (Thailandia) amb Khun Nooror Somany Steppe.

Visualitza el mapa complet

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Restaurants