Des de l’any 2018, Joel i Andrea regenten el restaurant Stagier de Palma. Un concepte gastronòmic a través del qual Joel ofereix una versió dels plats més destacats que ha après a les 21 cuines amb estrella Michelin per on ha passat.

El resultat és una combinació de tapes i racions inspirades en els grans de la cuina com Ferran Adrià, Joan Roca, Eneko Atxa, entre altres.

Hi podeu tastar des de l’oliva esfèrica amb anxova dels germans Adrià o  l’ostra, clorofil·la, herbes i xampany de Martín Berasategui, fins a unes croquetes de pollastre rostit i unes patates braves. També hi cuinen plats del món com el ceviche i els tacos de cochinita pibil.

També hi trobareu tapes d’autor del mateix Joel com el caneló d’alvocat amb quinoa o la broqueta de xot ras-alhanut; a més d’un selecte assortiment dolç com la xocolata, pa, oli i flor de sal o la tarta tatin amb xantillí i brandi Suau de 15 anys. Una carta per menjar i divertir-se que es renova temporalment.

Visualitza el mapa complet