Ruta Gastronòmica a Felanitx 2012

Felanitx ens ofereix aquest cap de setmana un escenari únic de sensacions, de gustos i d’olors. Amb motiu de la Fira de Sant Miquel, durant el 21, 22 i 23 de setembre podreu assaborir plats tradicionals i originals en la Ruta Gastronòmica que l’Ajuntament ha organitzat. En parlam amb el regidor de Festes, en Rafel Prohens. – Com viu Felanitx la Fira de Sant Miquel? Enguany es viurà amb molta ilusió, ja que hem preparat molts d’actes. Com a novetat hem passat a celebrar aquesta festa durant 3 dies, mentre que abans només s’hi dedicava mig dia. – Què trobarem

Felanitx ens ofereix aquest cap de setmana un escenari únic de sensacions, de gustos i d’olors. Amb motiu de la Fira de Sant Miquel, durant el 21, 22 i 23 de setembre podreu assaborir plats tradicionals i originals en la Ruta Gastronòmica que l’Ajuntament ha organitzat. En parlam amb el regidor de Festes, en Rafel Prohens.

– Com viu Felanitx la Fira de Sant Miquel?
Enguany es viurà amb molta ilusió, ja que hem preparat molts d’actes. Com a novetat hem passat a celebrar aquesta festa durant 3 dies, mentre que abans només s’hi dedicava mig dia.

– Què trobarem durant aquests 3 dies de ruta gastronòmica?
De divendres a diumenge gaudirem de la Ruta Gastronòmica molt destacada, en la qual hi participaran 27 establiments entre restaurants, bars i form, que presentaran un menú, una beguda o un producte alimentari.

– Quines activitats complementen la Ruta Gastronòmica?
Idò cal remarcar que comptam amb la col·laboració dels comerciants felanitxers que prepararan el 2n concurs d’aparators ambientats en la gastronomia. Es tracta d’una ruta en què hi participaran 35 establiments que prepararan els seus mostradors amb elements o productes relacionats amb la gastronomia: n’hi haurà de dedicats al vi, als albercocs, a les ametles, etc.

–  L’oferta de Felanitx, en restauració, és variada?
I tant! Una bona mostra serà aquesta ruta en la qual els felanitxers i visitants tindran al seu abast restaurants, bars i forns de la vila. És una oportunitat per conèixer de ben aprop i de primera mà l’àmplia oferta, i de qualitat, amb què compta Felanitx.

– A més, hi ha preparades altres activitats i fires. En podeu fer 5 cèntims?
Dia 22, l’associació de comerciants, organitza la Fira de Saldos i Oportunitats, de 9 a 21 hores, en la qual els comerços s’instal·len al carrer Major per oferir els seus productes per donar sortida en aquest final de temporada. Al vespre, els comerços d’estètica i perruqueria, que no participen a la fira de saldos i oportunitats, organitzen una desfilada de moda a la plaça de sa Font de Santa Margalida.

– Amb tota aquesta programació, sembla que a Felanitx sempre hi ha moviment i dinamisme. És així?
Efectivament, els felanitxers solen ser a Portocolom per la qual cosa, aquesta fira serveix per encetar la tardor al poble i viure el moviment de Felanitx, com ho demostra la presentació de la nova campanya publicitària del municipi: Felanitx, un poble ple de sensacions.

– Voleu fer una convidada o mirar de convèncer els indecisos?
No deixeu passar aquesta oportunitat per viure 3 dies de sensasions que us ompliran els sentits. Hi estau convidats!

Mapa de la ruta

Visualitza el mapa complet

1 Comment

Comments are closed.

Latest from Actualitat