Info Institucional Març Bons Comercials Gegant Govern 2023

  • Restaurants
  • Receptes
  • Alimentació
  • Vinícola
  • Actualitat
  • Tasts
  • Contacte
  • Spanish
  • English
  • German

Mossegades

Mossegades. Concurs de receptes de Gastronòmicament

5 maig 2014
Actualitat/Mossegades

Concurs Mossegades. Maig 2014

El Concurs Mossegades s’acomiada, no és un adéu, si no un arreveure. Hem gaudit  molt de les vostres receptes  i aquest  mes de maig  volem conèixer els vostres  millors plats que siguin plens d’alegria i festa i que ens quedi un molt bon gust de boca. Publica la

2 abril 2014

Concurs Mossegades. Abril 2014

Pasqua ja és aquí i a Mallorca ho celebram amb panades, rubiols

1 març 2014

Concurs Mossegades. Març 2014

Vota la recepta de pa que més t'agradi. Tens temps fins a

31 gener 2014

Concurs Mossegades. Febrer 2014

Aquest febrer enamora i fes-te estimar amb la teva recepta més romàntica.

Actualitat/Mossegades

Concurs Mossegades. Gener 2014

3 gener 2014
1 min. de lectura

Un munt d'idees per fer aperitius sorprenents. Vota la recepta que més t'agrada fins a final de mes!

Actualitat/Mossegades

Concurs Mossegades. Desembre 2013

2 desembre 2013
1 min. de lectura

La recepta guanyadora és la de torró de nata amb nous de na Xisca Rotger.

Actualitat/Mossegades

Concurs Mossegades. Novembre 2013

2 novembre 2013
1 min. de lectura

La recepta guanyadora ha estat la tapeta de llagostins, cloïsses i ceps, amb 58 vots!

Actualitat/Mossegades

Concurs Mossegades. Octubre 2013

1 octubre 2013
1 min. de lectura
2

Comencen les votacions fins a final de mes!

Actualitat/Mossegades

Concurs Mossegades. Setembre 2013

1 setembre 2013
1 min. de lectura

La recepta guanyadora és: Entrepà de tonyina, anxoves, pebrot i olives, de n'Eduard Lluís Palaus, amb 58 vots!

Actualitat/Mossegades

Concurs Mossegades. Agost 2013

13 agost 2013
1 min. de lectura
1

Continuen les votacions. Mossega el gelat que més t'agradi!

Actualitat/Mossegades

Concurs Mossegades. Juliol 2013

1 juliol 2013
1 min. de lectura

La recepta de na Clara Martí, brownie de xocolata blanca amb salsa de gerds, és la guanyadora del concurs Mossegades del mes

Actualitat/Mossegades

Concurs Mossegades. Juny 2013

1 juny 2013
1 min. de lectura
5

Vota la recepta que més t'agradi, fins a final de mes.

Actualitat/Mossegades

Concurs Mossegades. Maig 2013

1 maig 2013
1 min. de lectura
14

La guanyadora ha estat en Víctor Castillo, amb la recepta d’arròs amb llet a la xocolata blanca, amb 334 vots!

Actualitat/Mossegades

Concurs Mossegades. Abril 2013

3 abril 2013
1 min. de lectura
17

A partir de dia 21 i fins a final de mes tothom a votar les més de 20 receptes que participen al

Actualitat/Mossegades

Concurs Mossegades. Març 2013

1 març 2013
1 min. de lectura
4

La guanyadora ha estat na Guida Oliver Riera, amb la recepta gotets de mousse de xocolata, amb 132 vots!

Actualitat/Mossegades

Concurs Mossegades. Febrer 2013

14 febrer 2013
1 min. de lectura
12

La recepta guanyadora, amb 217 vots, és: Barquetes d'escalivada amb bacallà esqueixat i olivada d'Eduard Lluís Palaus.

Cerca

ESTIGUES AL DIA

Cada setmana restaurants, receptes i l’actualitat gastronòmica

Actualitat

  • Portada
  • Fires i rutes
  • Concursos i premis
  • Cursos i tallers
  • Reportatges i novetats
  • Quin berenar

Et recomanam

dBalears
Info Institucional Març Bons Comercials PAC Petit Govern 2023
OBJECTIU 10.000 ARBRES
Bons Producte Local Petit Consell 2023
Bons Families Gros Consell 2023
Bons Families Petit Consell 2023
Info Institucional Març Bons Comercials PAC Gros Govern 2023
Palma Viva 20230320 Palma 2023
Info Institucional Març Ajudes PAC Petit Govern 2023
Info Institucional Març Ajudes PAC Gros Govern 2023
Bons Producte Local Gros Consell 2023
Connexio Passeig Maritim Palma 2023

El més vist del dia

  • Nou sopar maridat al... under Actualitat , Cursos i tallers , Portada
  • Calamars a la planxa... under Receptes
  • David Hernández guan... under Actualitat , Concursos i premis , Portada
  • Torna ProturChef, am... under Actualitat , Concursos i premis , Portada
  • Pastís de maduixes a... under Receptes
  • Curiositats de la ga... under Actualitat , Reportatges i novetats
  • Bunyols de carabassa under Receptes
  • La Mostra de Cuina M... under Actualitat , Fires i rutes
  • Restaurant Ombú Palm... under Restaurants
  • Gran èxit de la Fira... under Actualitat , Fires i rutes

Més receptes

Xocolata Desfeta
Dit i fet Cuina
Bojos per la cuina
Pasta per als catalans

Grup Gastronòmicament 2006-2023

  • Avís legal
  • Privacitat
  • Política de cookies
  • Restaurants
  • Receptes
  • Alimentació
  • Vinícola
  • Actualitat
  • Tasts
  • Contacte
  • Spanish
  • English
  • German
Aquesta web fa servir galetes (cookies) pròpies i de tercers per oferir un millor servei. Si continuau navegant o usant els nostres serveis, acceptau l'ús de les galetes.
Podeu canviar en qualsevol moment la configuració de galetes. Trobareu més informació a la nostra política de cookies. Acceptau Reject
Política de cookies

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
SAVE & ACCEPT