/

Sopar d’estrelles Michelin a l’hotel La Residencia de Deià

L'establiment del grup Belmond inicia un nou capítol culinari amb l’estrena del festival 'The Art of Flavours'

Els dies 3 i 4 d’octubre de 2025, l’hotel Belmond La Residència, de Deià, oferirà  un viatge gastronòmic amb xefs guardonats i els gustos més excitants de les Illes Balears. La cita s’inspira en el festival de l’hotel Reid’s Palace de Madeira, que també pertany a Belmond, que se celebra exitosament de sis anys ençà.

En aquesta primera edició de ‘The Art of Flavors’ a Mallorca posarà en valor el  fascinant patrimoni culinari de l’illa: un tapís teixit amb paisatges espectaculars, la riquesa mediterrània i segles d’influència cultural.

Sopar d’estrelles

El 3 d’octubre, les celebracions començaran al vespre amb un exquisit sopar d’estrelles de sis plats, que reunirà dos xefs amb estrelles Michelin de propietats Belmond i tres xefs al capdavant de distingits restaurants de la península ibèrica i Mallorca. Aquests grans noms s’uniran a Pablo Aranda, cap de cuina del restaurant El Olivo, l’aclamat restaurant gastronòmic de La Residencia, per crear una experiència gastronòmica inoblidable que combina una cuina excepcional amb un entorn màgic, amb vistes encisadores i panoràmiques a l’encantador poble de Deià.

Els cuiners que hi participaran són:

Luke Selby, xef principal de Le Manoir aux Quat’Saisons, un hotel Belmond a Oxfordshire. Conegut pel seu enfocament innovador i refinat de la cuina britànica moderna, aporta una àmplia experiència en cuines amb estrelles Michelin.

José Diogo Costa, xef executiu de Reid’s Palace, on ha mantingut l’estatus d’estrella Michelin al restaurant William durant dos anys consecutius. Combina magistralment els sabors tradicionals portuguesos amb tècniques contemporànies, creant experiències gastronòmiques memorables.

Pedro Aguilera, qui dirigeix Mesón Sabor Andaluz, un restaurant familiar amb estrella Michelin a Cadis. És reconegut pel seu compromís amb la promoció de productes locals i ecològics que copsen l’essència de la Serra de Cadis.

Miguel Caño, qui desplega la seva màgia a Nublo, un restaurant amb una estrella Michelin a la Rioja. La seva cuina es centra en elaboracions amb llenya i els excepcionals ingredients locals de la regió, que reflecteix una profunda connexió amb la seva terra.

Santi Taura, l’innovador xef del restaurant Dins, a Palma, conegut per reinventar la cuina tradicional mallorquina. El seu restaurant, distingit amb una estrella Michelin, ofereix una experiència culinària personal, en la qual prioritza ingredients locals i de temporada.

Pablo Aranda, el prestigiós xef d’El Olivo, l’aclamat restaurant d’alta cuina de La Residencia. Amb passió pels sabors mediterranis i una dedicació a l’ús dels ingredients locals més frescos, crea experiències gastronòmiques sofisticades en l’idíl·lic entorn de l’hotel.

Un festival culinari de primer nivell

El 4 d’octubre, la celebració continuarà amb un banquet per a tots els sentits. Als encantadors jardins de l’hotel, els comensals podran degustar una cuidada selecció de delícies locals i internacionals en 20 estacions de cuina en viu. Xefs convidats amb estrelles Michelin cuinaran costat a costat amb l’equip culinari de La Residencia i els productors i proveïdors de l’illa per crear una cuina a la fresca amb sabors de primer nivell.

L’experiència està acompanyada de música en viu i maridada amb vins excepcionals dels principals cellers de Mallorca.  La Residencia ofereix un refugi de pau entre jardins exuberants, oliverars i horts de cítrics. Es troba a la tranquil·la costa nord-oest de Mallorca, envoltada per la majestuosa Serra de Tramuntana i el pintoresc poble d’artistes de Deià, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Preu i reserves
El Sopar d’Estrelles de sis plats del 3 d’octubre donarà la benvinguda als hostes de l’hotel i visitants a un preu de 220 € per persona (sense maridatge de vins) o 360 € per persona (amb maridatge de vins).

Amb un preu de 165 € per persona, el festival culinari del 4 d’octubre ofereix als hostes i visitants una immersió completa al divers paisatge culinari de Mallorca, amb oportunitats de tastar una àmplia varietat d’ofertes de menjar i beguda.

És necessari reservar amb antelació per a ambdós esdeveniments, i les reserves es poden fer directament a través de la pàgina web de l’hotel.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat