//

Tasts Gastronòmics a Porreres, Costitx i Puigpunyent

Us convidam a conèixer els productes de Mallorca, en unes sessions agradables amb els responsables de les empreses més destacades de l'illa. Ells mateixos us presentaran i us convidaran a tastar uns aliments que es caracteritzen per la qualitat i l'exquisidesa.

Després d’un any aturats per la pandèmia, els Tasts Gastronòmics tornen de nou per donar a conèixer productors de vi, formatge, licor, ginebra, cafè i oli d’oliva més destacats de Mallorca.

Des d’aquesta pàgina us hi podeu apuntar. Només cal que cliqueu la icona del tast que voleu anar i empleneu les vostres dades. Els tasts són gratuïts amb inscripció prèvia. 

L’edició 2021 es farà a PorreresPuigpunyent Costitx, i comptarà amb la participació de 9 elaboradors: Formatges Tramuntana, Son Prim, Oli Verderol, Cabraboc, Jaume de Puntiró, 7103 Petit Celler, Formatge Son Jover, Arabay, Oli Algebecí i Vins Blanca Terra.

Les places són limitades i es faran a espais exteriors, seguint les mesures d’higiene establertes per les autoritats sanitàries.

Els tasts es faran els dies 11 i 25 de juny i 9 i 23 de juliol, a les 19 hores. Les inscripcions es poden fer a www.gastronomicament.cat/tasts.

La inscripció només serà vàlida una vegada que se n’hagi rebut confirmació.

La programació és la següent:

En aquest desplegable podeu consultar els tasts per empreses, dates i municipis

Tast
Lloc
Data

 


Inscripció

Les inscripcions són personals. Cada persona s’hi ha d’apuntar individualment.

  El vostre nom (obligatori):

  El vostre email (obligatori):

  Tast al qual voleu assistir (asegura't d'escollir el mes i població correcta):

  Comprova les empreses i la data:

  Si vols deixar algun comentari

  Acceptau rebre el butlletí de Gastronòmicament

  Deixa un comentari

  Your email address will not be published.

   

  Latest from Actualitat