Pastís de carabassa i xocolata

3 mins de lectura

Recepta per fer un pastís de carabassa i xocolata. Si vols estalviar temps, pots utilitzar la base de compra, que no caldrà

Pastís de carbassa

1 min. de lectura

Pelar la carbassa i tallar en trocets ( com més petits, menys temps emprarem per bullir-los). Disposarla dins una olla amb poca

Paté de carabassa i nous

1 min. de lectura

Encendrem el forn a 180ºC
Trossejarem la carabassa i la ceba i les posarem en una palangana de forn. Salpebrarem, Ho amanirem amb

Pastís de tombet

2 mins de lectura

Netejau i tallau a làmines les albergínies i els carabassons. Salau-los i posau-los a degotar durant almenys ½ hora.

Croquembouche

5 mins de lectura

Sin thermomix

Comenzamos preparando la crema pastelera, para ello pondremos los ingredientes descritos, tomando la precaución de batir el huevo previamente y los

Arròs sec amb sípia i gambes

2 mins de lectura
1

En primer lloc, prepararem el brou de peix de roca. Simplement necessitarem un quilo de peix de roca i aigua.

Pastís de peix

2 mins de lectura
1

Untau un motlle de plum cake amb mantega. Posau el peix dins una olla amb aigua que el cobreixi.

Rubiols

1 min. de lectura

Pasteu tots els ingredients fins que quedi una massa llisa i poseu-la a la nevera durant una hora.
Passat aquest temps, agafeu porcions

Pastís de tòfona i taronja

4 mins de lectura

Per al bescuit: Posar la mantega, el sucre, la sal i la ratlladura de taronja en un bol i batre junts fins

Còdols de cacau

1 min. de lectura

En un batedor elèctric, amb l'accessori globus, batre les clares, el sucre (afegit a poc a poc) i les gotes de llimona

Recepta. Escaldums de pollastre

3 mins de lectura

/CarnMitjana/Entre 1 i 2 horesNadal i Cap d'AnyIngredients: Per a 4 persones 1 pollastre tallat en 8 trossos farina per enfarinolar la

Coca de trempó

2 mins de lectura

Primer de tot hem de fer la pasta, posarem dins una font, el tassó d´aigua, el tassó d´oli, el suc de mitja

Tombet amb llom

1 min. de lectura

Per començar, tallau el carbassó i l’albergínia en rodanxes d’entre mig i un centímetre, les fregiu i les reservau.

A continuació, pelau