Tallam el pollastre en 8 porcions i en lloc de posar-hi sal hi afegim mica del producte Ametla+ de Mallorca.
Després tallam les
Tallam el pollastre en 8 porcions i en lloc de posar-hi sal hi afegim mica del producte Ametla+ de Mallorca.
Després tallam les
Començam amb el fondant. Fonem la mantega i la cobertura al bany maria. Mentre es fon separam el vermell del blanc d´ou,
Encalentim el forn a 170ºC a dalt i a baix. Posam dins un bol la farina, el sucre, l´oli i els ous,
Es tracta d´un entrant, però també es pot emprar com a postres.
Per començar, encalentim 10 grams de mantega en una paella i
Primer de tot posam els melicotons, el sucre i el suc de llimona dins una casserola i els deixam bullir a foc
Primer de tot hem de fer la pasta, posarem dins una font, el tassó d´aigua, el tassó d´oli, el suc de mitja
Primer de tot hem de fer la pasta. Posarem dins una font, el tassó d´aigua, el tassó d'oli, el suc de mitja
Per començar, tallau el carbassó i l’albergínia en rodanxes d’entre mig i un centímetre, les fregiu i les reservau.
A continuació, pelau
