La carabassa és un aliment de tardor. Amb només cinc passes podeu preparar un pastís de carabassa molt fàcil i gustós
Les tomàtigues farcides de carn són un plat molt nutritiu, saborós i ideal per gaudir d'àpats amb amics i familiars, ja que
Postres/OusBaixa/Entre 30 i 60 minutsEva Remolina – AMIC – Redacció La crema cremada, mal anomenada crema catalana, és un dels dolços més
Les pomes al forn amb canyella són unes postres econòmiques. A més a més, és una recepta molt senzilla de preparar. Les
La coca de Sant Joan és sens dubte, una de les coques més populars i festives de Catalunya, on es menja per
La coca de recapte o coca de verdures és una coca salada que duu hortalisses escalivades a damunt, típicament pebrera o pebrot,
Trinxat és un plat de la Cerdanya, l’Alt Urgell i Andorra fet a base de bullir patata i col i després triturar
Aprofitant la temporada de llampuga hem volgut fer aquest plat tan simple i tan bo. Per ventura el fet que només puguem
Posam a encalentir el forn, a 200 graus. Mentrestant, tallam els moniatos per la meitat, per la part més llargaruda.
Una recepta molt fàcil i ràpida de fer, que sobretot ve de gust en dies de primavera i estiu.
Diu la llegenda que les cookies de xocolata les va inventar Ruth Graves Wakefield, la propietària d’un popular hostal restaurant americà, per
Una proposta imprescindible de les festes de Nadal i Cap d'Any.
Eliminau el greix de la carn i tallau-la a trossos petits. Posau una greixonera un poc fonda al foc amb 4 cullerades
Tallau el llom a trinxes (o com us agradi més) i trempau-lo amb sal, oli i pebre bord.
Primer cal coure els espinacs en aigua amb sal. Escorreu-los bé, els podeu premsar en un colador.
Piqueu la ceba i l’all. Fregiu-los a foc lent amb una mica d’oli.
Els rubiols són uns dels postres tradicionals de Pasqua.
Escaldeu els llagostins en aigua calenta. Peleu-los, extraieu-los l'intestí central i munteu les broquetes punxant els llagostins per llarg.