Els mocktails són begudes dissenyades per a semblar còctels, però sense contenir alcohol
El xató és un dels plats tradicionals catalans més populars. Se sol consumir a l'hivern, concretament en l'època de Carnestoltes i Quaresma,
El cuiner Miquel Gelabert, del restaurant Can March de Manacor, ens ofereix aquesta recepta saborosa amb productes locals com les maduixes de Manacor,
Ana Casanova, professora del CETT-UB, proposa una recepta per fer durant aquests dies de confinament: pasta amb carbonara de carbassó
Amb aquesta recepta de pancake podeu gaudir d'un esmorzar amb un baix índex glucèmic. Hi hem substituït els aliments, com el sucre i la farina de
Les algues són molt valorades en la cuina actual pel sabor i per la textura
La recepta Mar de Cava és una beguda molt refrescant i dolça per a qualsevol celebració.
La recepta més senzilla que et puguis imaginar.
Recepta de tambor d’ametla
1 min. de lectura
1 Una recepta imprescindible de les festes de Nadal i Cap d'Any.
Mojito de maduixa
1 min. de lectura
1 Posau en el recipient de la Thermomix les maduixes, el sucre i la llima. Triturau-ho 30 seg/vel 10. Després, incorporau-hi el rom
Poseu les gambes a descongelar una hora abans dins del frigorífic.
>Podem començar daurant els pinyons en una paella . Els deixem refredar i mentre,tallem a trossets els alls i l'alfàbrega.
Per fer la recepta de porros amb salsa romesco, primer de tot coeu al forn els alls i les tomàtigues. Els alls
Aquesta recepta és per a principiants, se’l sol anomenar “pa miracle”. No necessita temps de tova ni amassat. No necessitam cap panificadora
Tallar um mango en làmines fines. Barrejar mascarpone (250 g) amb sucre glass (6 cullerades soperes). Posar la barreja de mascarpone i
A la safata del forn posem paper especial per a forn, hi anem col·locant les plaques de pasta i les empolvorem amb
En primer lloc, ruixem motlles de silicona de magdalena amb esprai antiadherent (o amb una mica de mantega tova).