El xató, una recepta tradicional

2 mins de lectura

El xató és un dels plats tradicionals catalans més populars. Se sol consumir a l'hivern, concretament en l'època de Carnestoltes i Quaresma,

Recepta de pancake

1 min. de lectura

Amb aquesta recepta de pancake podeu gaudir d'un esmorzar amb un baix índex glucèmic. Hi hem substituït els aliments, com el sucre i la farina de

Recepta Mar de Cava

1 min. de lectura

La recepta Mar de Cava és una beguda molt refrescant i dolça per a qualsevol celebració.

Mojito de maduixa

1 min. de lectura
1

Posau en el recipient de la Thermomix les maduixes, el sucre i la llima. Triturau-ho 30 seg/vel 10. Després, incorporau-hi el rom

Porros amb salsa romesco

2 mins de lectura

Per fer la recepta de porros amb salsa romesco, primer de tot coeu al forn els alls i les tomàtigues. Els alls

Pa miracle

2 mins de lectura

Aquesta recepta és per a principiants, se’l sol anomenar “pa miracle”. No necessita temps de tova ni amassat. No necessitam cap panificadora

Canelons de mango i mascarpone

1 min. de lectura

Tallar um mango en làmines fines. Barrejar mascarpone (250 g) amb sucre glass (6 cullerades soperes). Posar la barreja de mascarpone i

Mil fulls de nata, gerds i mores

1 min. de lectura

A la safata del forn posem paper especial per a forn, hi anem col·locant les plaques de pasta i les empolvorem amb

Cassoletes Margarita

1 min. de lectura

En primer lloc, ruixem motlles de silicona de magdalena amb esprai antiadherent (o amb una mica de mantega tova).

Tapa Durí

1 min. de lectura
1

Per començar el primer que farem serà confitar la ceba, a foc baix, i al mateix temps anirem preparant el formatge a

1 2 3 5