Un dels reclams més destacats de l’hotel Hospes Maricel és el seu esmorzar, un berenar del matí que fa anys és famós a Mallorca.
Entre els clients hi ha principalment mallorquins que volen gaudir d’una experiència amb un dels establiments turístics històric de l’illa, situat a primera línia de la barriada de Cas Català de Palma.
Per a la temporada 2025, l’encarregat de dissenyar El Millor Esmorzar del Món ha estat el Dennis Kehl. Aquest cuiner alemany fa gairebé una dècada que viu a Mallorca, actualment a Valldemossa. Explica que el producte local és l’essència del menú i que en la seva proposta recupera l’essència del berenar sense perdre el sentit d’aquesta proposta culinària: gaudir del menjar en un entorn encisat per la mar.
Els berenars comencen a les 9.30 hores i tenen una durada de devers tres hores. Hi ha cafè o infusions, aigua, cava (amb i sense alcohol) i un seguit de 9 passes, per 55 euros per persona.
El menú inclou:
- Suc de gingebre i cúrcuma amb taronja i oli d’oliva; smoothie d’açaí, maduixes, plàtan; smoothie d’espinacs, api i pera.
- Amanida de fruites i verdures: carbassó, pèsols, pastanagó, amb sorbet de figa de moro, mango, maduixa i infusió de litxi
- Salmó marinat amb remolatxa, focaccia torrada, anet, formatge tendre amb mostassa i ceba envinagrada
- Ensaïmada amb sobrassada, crema de formatge de Menorca i albercoc (amb crema de pebres del piquillo)
- Sorbet de taronja a taronja patata, salsa holandesa, ovada d’arengada i brioix
- Porcella amb demi-glace i pipes de carbassa garrapinyades, acompanyat de ragú de poma
- Menjar blanc: Pannacotta de llet mallorquina amb vainilla i gel de taronja, ametlla, gelat de garrover
- Pastisset de fruita de la passió amb vermut Muntaner blanc
- Petits fours: gominola, carquinyol, pralinés
Reserves al: 663 76 72 01