Es va començar a estendre’s fora d’Itàlia al segle XIX
Es va començar a estendre’s fora d’Itàlia al segle XIX
Una combinació de textures i gustos dolços i salats que ha captat
L’Ajuntament presenta una nova ruta de tapes gourmet al Claustre de Sant
Les especialitats són el peix fresc i els arrossos, com la paella mixta i la de
Cuina catalanaCarrer Masferrer, 9., Urbanització Molí d'en MarcCatalunya/Riudoms977 85 00 8250 euros[:ca]De 13 a 15.30 h,
El local va complir 100 anys l'any 2018, una història que va començar l'any 1918 gràcies a
Creperia/Cuina mallorquinaPlaça de la Bassa, 9Llevant/Manacor871 02 70 2710-18 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open Monday to
Forns i pastisseriesCarrer de la Unió, 15Centre/Mallorca/Palma971 71 16 34www.fornfondo.es[:ca]Obert de dilluns a diumenge. [:en]Open from
Per a la base: Triturem les galetes i les barregem bé amb la mantega. Després, repartim la barreja i la premem
/Marisc i peix/PastaMitjana/Entre 30 i 60 minutsIngredients: Per a 4 persones 320 gr. d’espaguetis Una sípia de 500/750 gr. amb la bosseta
Escapçau les magranetes i buidau-les, però amb compte que no es foradin. Ha de quedar una capa de pasta de devers un
Eliminau el greix de la carn i tallau-la a trossos petits. Posau una greixonera un poc fonda al foc amb 4 cullerades
Amb el batedor elèctric barregem els ous, el formatge quark, la llet, la sal i el pebre. Mentrestant mig coem, en un
Batre 150 ml de nata amb 220 g de Ricotta fins semimuntar-la. Posar-la al congelador. Quan estigui gelada, passar-la pel la batedora.