Prepareu una massa suau per obtenir unes creps lleugeres, dolces o salades al vostre gust.
Prepareu una massa suau per obtenir unes creps lleugeres, dolces o salades al vostre gust.
Dotze hores de vi, música, gastronomia i entreteniment familiar al Parc de
Se celebrarà els dies 14, 15 i 16 de novembre amb un
Sa Comuna de Lloret acollirà un festival d'hamburgueses gurmet aquest mes de
El Marino és un restaurant que es troba al barri del Portitxol de Palma. Hi trobareu
Cuina catalanaRambla Felip Pedrell, 13, 43500 Tortosa, TarragonaCatalunya/Tortosa977 44 10 48www.restaurantsantcarles.comeuros[:ca]De 13 a 15,30; de 20,30
Arrosseria/TapesCarrer de Miquel Pellissa, 1Mallorca/Palma/s’ArenalBeach Club971 74 56 7220-25 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en] Open from
Arrosseria/Cuina mallorquinaCarretera del Far, s/n. Alcanada. Port d'AlcúdiaAlcúdia/TramuntanaCelebracions i grups/Romàntic971 54 59 4418-36 euros[:ca]Obert de dilluns
Lupe Café Bistro és un restaurant de Palma, on hi podeu menjar plats fets amb productes
Elaboració de les mandonguilles:
Es fa una massa amb les dues carns, l’all picadet, el julivert, el pa remullat amb la llet, l’ou,
Aquests pastissets francesos són una espècie de flams amb l'exterior cruixent i el cor tou. Aquesta textura s'aconsegueix coguent-los en dues etapes,
La nit anterior, posau les mongetes en remull amb aigua (n’hi ha d’haver molta).
Començarem pelant les patates i tallant-les en rodanxes. Després posarem una mica d´oli dins una font i hi escamparem una capa de
Sobre una llesca de pa, untar formatge crema i afegir tomàquet i enciam tallats fins. Tapar amb una altra llesca de pa
Netegeu i peleu els calamars. Reserveu-ne la seua tinta. Talleu un calamar a trossos xicotets i reserveu l'altre.