Bar des Tren

El local va complir 100 anys l'any 2018, una història que va començar l'any 1918 gràcies a

Mig i Mig Manacor

Creperia/Cuina mallorquinaPlaça de la Bassa, 9Llevant/Manacor871 02 70 2710-18 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open Monday to

Forn Fondo

Forns i pastisseriesCarrer de la Unió, 15Centre/Mallorca/Palma971 71 16 34www.fornfondo.es[:ca]Obert de dilluns a diumenge. [:en]Open from

Espaguetis amb tinta de sípia

/Marisc i peix/PastaMitjana/Entre 30 i 60 minutsIngredients: Per a 4 persones 320 gr. d’espaguetis Una sípia de 500/750 gr. amb la bosseta

Ous al niu

Escapçau les magranetes i buidau-les, però amb compte que no es foradin. Ha de quedar una capa de pasta de devers un

Fideus de vermar

Eliminau el greix de la carn i tallau-la a trossos petits. Posau una greixonera un poc fonda al foc amb 4 cullerades

Quiche a la italiana

Amb el batedor elèctric barregem els ous, el formatge quark, la llet, la sal i el pebre. Mentrestant mig coem, en un

Gelat de Ricotta i mel

Batre 150 ml de nata amb 220 g de Ricotta fins semimuntar-la. Posar-la al congelador. Quan estigui gelada, passar-la pel la batedora.