El celler Pere Seda i Licors Moyà presenten una nova anyada del seu projecte més altruista
El celler Pere Seda i Licors Moyà presenten una nova anyada del seu projecte més altruista
L'Ajuntament de Sineu els ha retut un homenatge per donar les gràcies
El mes d'agost de 2026 entrarà en vigor una normativa europea per
El restaurant Cor Barra i Taula de Palma és l'aposta del cuiner Santi Taura per oferir els plats més populars de la
En un espai elegant, amb aires modernistes, hi podeu menjar peix i marisc fresc, com les
Creperia/Cuina mallorquinaPlaça de la Bassa, 9Llevant/Manacor871 02 70 2710-18 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open Monday to
Arrosseria/Cuina selectaAvinguda almirant Riera Alemany, 27Andratx/Mallorca/Port d’Andratx/TramuntanaCelebracions i grups/Romàntic971 67 12 6135-50 euros[:ca]Obert de dilluns a
Hi destaca perquè hi fan plats de cuina tradicional de Mallorca, com ara el frit o els
Una proposta imprescindible de les festes de Nadal i Cap d'Any.
/CarnMitjana/Més de 2 horesNadal i Cap d’AnyIngredients: Per a 4 persones – 1 tros de porcella d’aproximadament 1 quilo – 3 alls
Bon profit i que la sort us coroni! I si us toca la fava, ja sabeu: A pagar!
En una paella posem el sucre (que estigui ben repartit per a tota la base), la mel i el suc de llimona
Una recepta imprescindible de les festes de Nadal i Cap d'Any.
Barrejar l'ametlla mòlta amb el sucre glacé .
Preparar un almívar a punt de fil fort o 150 º ( per això heu