Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch, Amerikanisches Englisch und Europäisches Spanisch verfügbar. Der Inhalt wird in der Standard-Sprache dieser Website angezeigt. Sie können einen Link anklicken, um zu einer anderen verfügbaren Sprache zu wechseln.

C/ del Sol, 27. Puigpunyent
Web: www.cascerveser.com
FB: www.facebook.com/CasCerveser

LA CERVESA GALILEA AGRADA ALS BONS CONEIXEDORS I APASSIONATS PER LA CERVESA

Les ganes de prendre una bona cervesa per part d’en Sebastià i na Chelo són l’origen de la Cervesa Galilea. Per això, la Cervesa Galilea és diferent i ben feta.

És una cervesa natural, per això també pot ser més saludable que altres. El motiu és que no es pasteuritza ni es filtra i això fa que sigui més rica en vitamines i fibra.

És una cervesa feta a Mallorca que fa servir un llúpol americà (a les Balears no n’hi ha), però que per latitud és molt semblant al clima mediterrani que no pas molts altres llúpols d’Europa. En Sebastià i na Chelo expliquen que el llúpol és una planta, „la flor de la qual serveix per aportar gustos i amargors caracteristiques de la cervesa. És també un gran antioxidant, una micona antibacterià i un fantàstic conservant natural“.

NOTA DE TAST
De gust intens, la Cervesa natural Galilea conserva l’aroma de pi, característic de la Serra de Tramuntana (Mallorca). Té una amargor fresca en boca, amb reminiscències de cítrics.

Comprar Cervesa de Galilea – Cas Cerveser

View larger map