Embotits Munar

Ctra de Felanitx, Km. 05. Porreres.
Tel.: 971 16 82 61
Web: www.embutidosmunar.com

­

Embotits Munar ofereix d’ençà el 1942 productes de màxima qualitat que respecten els gustos i formes tradicionals d’elaboració de la sobrassada de Mallorca i dels patés de fetge de porc.

Tots els nostres productes compten amb el Document de Qualificació Artesanal, el que significa que s’elaboren respectant al màxim els sabors i els coneixements més tradicionals.

A més, els ingredients que hi empren són sempre naturals i de primera qualitat, i el procés d’elaboració a què els sotmeten, té com a objectiu final preservar les característiques i textures naturals d’aquests ingredients.

Història de l’empresa

El fundador de l’empresa va ser Jaume Munar Prohens, una persona emprenedora que instal·là a Felanitx una de les primeres fàbriques d’embotits del municipi. Es vivien uns moments difícils en el marc de la postguerra espanyola i, a més, no estava permès obrir noves indústries d’aquest tipus, per la qual cosa, va haver de comprar una fàbrica d’embotits de Cangas de Onís (Oviedo) i posteriorment fer tots els tràmits perquè l’anterior propietari traslladàs aquesta indústria a Felanitx.

Una vegada instal·lada a Mallorca, es formalitzà oficialment el canvi de nom. L’empresa estigué ubicada a Felanitx fins el 1995, quan, davant la necessitat de contruir unes noves instal·lacions homologades a nivell europeu es va traslladar a Porreres. L’esforç constant  per assolir la màxima qualitat dels seus productes és la causa de la consolidació d’Embotits Munar al mercat espanyol i balear.

En aquest sentit, el fundador rebé la Medalla d’Or de la Protecció Geogràfica Protegida Sobrassada de Mallorca (1995), i l’empresa a rebut nombrosos guardons, entre d’altres, com:

  • Premi a la Millor Empresa Balear (1996)
  • Empresa rellevant de la Cambra de Comerç (1996)
  • Empresa de Reconeguda Tradició (1998)
  • Premi Carrefour a la millor PIME agroalimentària (2005)
Visualitza el mapa complet

2 Comments

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.