Gelats Valls [TANCAT]

[TANCAT]

Parcel·la B28. Locals 2 i 3. Polígon industrial de Pollença
Tel.: 971 53 02 29 / 660 17 71 24
Web: www.gelatsvalls.es

Des del 1930 elaboren gelats artesanals en el qual la qualitat destaca per damunt de tot.

Productes

  • Gelats de litre: En fabriquen artesanalment devers 40 sabors, entre els quals hi ha els tipics d’avellana i d’ametlla crua (ideal per acompanyar el gató), de iogurt grec, de vainilla, de galleta amb taronja i xocolata, de xocolata, de gerds, de cirera, de menta amb xocolata, etc.
  • Polos: de coco, de llimona, de taronja, de xocolata, de maduixa, etc.
  • Granissats: de llimona, de taronja i d’ametlla. A més de l’orxata de xufla.
  • Bombons: de menta amb cobertura de xocolata, de gerds amb cobertura de xocolata blanca i llimona, de vainilla amb cobertura de xocolata amb llet i ametlla. A més del de xocolata amb cobertura de xocolata negra i, un clàssic, el de nata amb cobertura de xocolata.
  • En tarrina o neula: de rom amb panses, de mango, de llimona, stracciatella, mandarina amb maduixa, tambor d’ametlla, a més dels clàssics de tota la vida.
Fan el gelat que tu vulguis
Tant per a empreses (restaurants, hotels, etc.) com per particulars (noces, comunions, etc.) fabriquen el gelat que desitges i el personalitzen perquè la teva festa o celabració sigui un esdeveniment inoblidable.

Història
Gelats Valls va ser fundada per Rafel Valls. A dia d’avui els seus néts tenen cura de seguir fent uns gelats de qualitat, considerats com uns dels millors gelats artesans de les Illes Balears.

Kioscos de venda directa
Als seus dos establiments hi podeu gaudir d’uns bons gelats, tant al centre de Pollença com devora la mar al Port de Pollença.

A Pollença

Mostra un mapa més gran el quiosc de Pollença

Al Port de Pollença

Mostra un mapa més gran el quiosc del Port

Visualitza el mapa complet

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.