El cuiner Edgar Rodríguez Santos, amb la col·laboració de Benet Torres, ha estat proclamat guanyador del primer premi del Concurs Nacional de
Recepta tortell de reis
4 mins de lectura
1 Bon profit i que la sort us coroni! I si us toca la fava, ja sabeu: A pagar!
Netegeu i peleu els calamars. Reserveu-ne la seua tinta. Talleu un calamar a trossos xicotets i reserveu l'altre.
Sin thermomix
Comenzamos preparando la crema pastelera, para ello pondremos los ingredientes descritos, tomando la precaución de batir el huevo previamente y los
Tallar un cogombre, mig pebrot verd (o vermell) i una ceba mitjana a talls fins. Afegir un tomàquet gros tallat en trossos
Primer de tot preparau la base del pastís. Untau un motlle rodó (millor desmuntable) d’entre 20 i 25 cm de diàmetre amb
Una recepta ideal per aquestes festes
Dins un recipient fondo mesclau l´oli, el saïm i l´aigua. Anau afegint farina i mesclant amb les mans fins que us quedi
Primer de tot, feis la massa mare: foneu el llevat premsat en l’aigua. Afegiu-hi la farina de força i mesclau bé tots