L’entrada d’oliva de taula procedent dels olivars tradicionals ja ha superat a la registrada a la campanya anterior
L’entrada d’oliva de taula procedent dels olivars tradicionals ja ha superat a la registrada a la campanya anterior
En aquest nou espai de referència, hi trobareu destil•lats artesanals i productes
La 19 edició se celebrarà els dies 4 i 5 d'octubre
Dia 5 d'octubre també hi haurà la Mostra de Cuina i Vins
Cuina catalanaCarrer Masferrer, 9., Urbanització Molí d'en MarcCatalunya/Riudoms977 85 00 8250 euros[:ca]De 13 a 15.30 h,
De copes/Llonguets/PamboliAvinguda de Bartomeu Riutort, 83Can Pastilla/Mallorca/PalmaBeach Club971 49 09 665-18 euros[:ca]Dilluns tancat[:en]Closed on Monday [:es]Lunes
Cafeteria/TapesCarrer del MarEstellencs/Mallorca/TramuntanaMenú del dia971 14 91 2310-15 eurosÉs dels pocs bars i restaurants que trobareu
El restaurant Vandal de Palma ofereix una cuina creativa i del món, amb tocs principalment orientals,
La cuina de Xólotl va més enllà de totopos i burritos ja que ofereixen diversos plats
Tallar 500 g de maduixes en 2 o 4 trossos i barrejar-les amb 6 cullerades de sucre fins que comenci a fer-se
/CarnBaixa/Entre 30 i 60 minutsIngredients: Per a 4 persones – 8 trossos de llom – 1 ceba – 12 pastanagues – 1
Afegim un raig d'oli d'oliva i, a continuació, la ceba, el juvert i els allets picats...
Empezaremos preparando la mousse de foie-gras. Colocaremos la gelatina dentro de un vaso y la cubriremos con agua fría para que se
* De la crema:
-Pelar els moniatos i la pastanaga i tallar-los a rondanxes no gaire gruixudes i reservar.
-Tallar la ceba a mitges
Pelar la carbassa i tallar en trocets ( com més petits, menys temps emprarem per bullir-los). Disposarla dins una olla amb poca