Una combinació de textures i gustos dolços i salats que ha captat l’atenció de gurmets i xarxes socials
Una combinació de textures i gustos dolços i salats que ha captat l’atenció de gurmets i xarxes socials
Es va començar a estendre’s fora d’Itàlia al segle XIX
L’Ajuntament presenta una nova ruta de tapes gourmet al Claustre de Sant
César León és l'anima i cos de Kairiku, un restaurant japonès a Mallorca que ofereix un menú degustació creatiu i sorprenent.
Cuina creativa/Cuina selectaCarrer de Federico Garcia Lorca, 21El Terreno/PalmaRomàntic871 57 36 5918-25 euros[:ca]Obert de dilluns a
Béns d'Avall és un dels restaurants més destacats de Sóller, amb una cuina saborosa i unes
Aquesta és la delegació del forn i pastisseria Terrassa a Santanyí, tot un emblema de menjars
Cuina creativa/Cuina selectaCarrer del Congre, 26Cala Estància/PalmaRomàntic871 23 80 91www.zeepalma.com/35-50 euros[:ca]Dilluns i dimarts tancat[:en]Monday and Tuesday
Aquests pastissets francesos són una espècie de flams amb l'exterior cruixent i el cor tou. Aquesta textura s'aconsegueix coguent-los en dues etapes,
Una recepta imprescindible de les festes de Nadal i Cap d'Any.
Muntau la nata, quan sigui mig muntada afegiu-hi el sucre i l'essència a poc a poc i acabau-ho de muntar. Després, deixau-ho
La primera cosa que hem de fer és posar a bullir la pota de vedella junt amb un pessic de pebre i
Primer de tot, netegem els cargols, això ho farem posant-los sota l'aigua freda en una ollaamb sal i remenant constantment, mentre anem
La recepta més senzilla que et puguis imaginar.